mazur Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Witam. Nie mogę otworzyć swoich zdjęć na Fotosiku, nie mogę też wgrać nowych tzn. niby się wgrywają ale nie ma żadnego podglądu. Czy któregoś z kolegów wystąpił podobny problem? Konto na Fotosiku bezpłatne założone w 2007 roku, używane od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Sprawdzałem swoje konto przed chwilą i u mnie działa wszystko jak należy, wiec problem raczej nie jest po stronie Fotosik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Moje stare konto całkowicie zniknęło nowe jest dostępne. Jest mi przez to bardzo smutno:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Sprawdzałem swoje konto przed chwilą i u mnie działa wszystko jak należy, wiec problem raczej nie jest po stronie Fotosik.pl Po południu zaczęło działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi