maggajwer Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Dorwałem odbiornik jak w tytule, i próbowałem go wstępnie zbindować z moim radiem(również w tytule), jednak ni cholery nie chce się to udać.Niby odbiornik jest dedykowany do aparatur pistoletowych, jednak parametry są podobne jeśli nie identyczne z odbiornikiem IA6(poza ilością kanałów, telemetrą, i... systemem kodowania). IA6 pracuje w AFHDS 2A, odbiornik w tytule pracuje w starszym AFHDS. Jednak radio FS i6 ma oba te systemy, więc w teorii powinien połączyć, ale nic z tego. Po wyłączeniu w radiu AFHDS 2A i próbie zbindowania dioda odbiornika nie miga, a świeci ciągle, na nadajniku komunikat RXBinding, a po połączeniu ani śladu... Czy te komponenty są po prostu nie kompatybilne czy ja robię coś nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Zworka do bindowania w kanale nr.3 odbiornika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggajwer Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Tak, kanał 3 opisany jako BIND/CH3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 wszystko jest OK. Tylko trzeba -wyciągnąć zworkę w odbiorniku i wypiąć zasilania odbiornika -wyłączyć nadajnik -włączyć nadajnik i odbiornik i wszystko powinno działać ,przed chwilą sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggajwer Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Spróbowałem i działa! Dziwaczny sposób co prawda, ale działa. Dzięki wielkie! Zależało mi na nim, może wreszcie ulotnię Lidlolota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Niektóre typy tak maja ale ważne ze działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi