Rafal B. Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Skoro dyskutować to dyskutować. Podział na high i low wydaje się lepszy ale ja bym to zrobił np jako konstrukcje zwykłe i zawodnicze. Albo chociaż bym wydzielił DLG bo się to rozszerza i rozwija a reszta niech nadal będzie w jednym worku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tez moze byc , ciekaw jestem zdania innych forumowiczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tez moze byc , ciekaw jestem zdania innych forumowiczow. Nie tyle co innych forumowiczów ale moderatorów. Bo to oni będą musieli wydzielać, przenosić itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o podział w dziale szybowce to najlepiej moim skromnym zdaniem był by podział na: Kategoria motoszybowce i szybowce. Szybowce. -Dlg -Hlg -od 1 do 3,5 m -od 4 do 6 m. -Większe 6-...... m -Makiety szybowców -Konstrukcje własne -Pytania dot. szybowców -Inne- np. Jaki szybol na początek. I tak według mnie powinna wyglądać kat. Szybowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 A ja bym tylko ewentualnie dodał wam dział do hlg/dlg bo sie tego tam mnoży i mnoży. Reszty narazie nie widze sensu dzielic bo ilosc zboczówek/makiet, "zwyklaków" i zawodniczych wychodzi mi niewielka ... A niestety toną pod ilością postów o HLG/DLG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 To Pawle może zadziałasz, w końcu "zielony jesteś" a to zobowiązuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 A jak ustaliliście zeby wszyscy byli zadowoleni? Dodać dział DLG/HLG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 A jak ustaliliście zeby wszyscy byli zadowoleni? Dodać dział DLG/HLG? Ankieta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.