Rafal B. Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Skoro dyskutować to dyskutować. Podział na high i low wydaje się lepszy ale ja bym to zrobił np jako konstrukcje zwykłe i zawodnicze. Albo chociaż bym wydzielił DLG bo się to rozszerza i rozwija a reszta niech nadal będzie w jednym worku.
kankrz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tez moze byc , ciekaw jestem zdania innych forumowiczow.
Rafal B. Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tez moze byc , ciekaw jestem zdania innych forumowiczow. Nie tyle co innych forumowiczów ale moderatorów. Bo to oni będą musieli wydzielać, przenosić itp.
Gość Mario Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o podział w dziale szybowce to najlepiej moim skromnym zdaniem był by podział na: Kategoria motoszybowce i szybowce. Szybowce. -Dlg -Hlg -od 1 do 3,5 m -od 4 do 6 m. -Większe 6-...... m -Makiety szybowców -Konstrukcje własne -Pytania dot. szybowców -Inne- np. Jaki szybol na początek. I tak według mnie powinna wyglądać kat. Szybowce.
ertman_176 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 A ja bym tylko ewentualnie dodał wam dział do hlg/dlg bo sie tego tam mnoży i mnoży. Reszty narazie nie widze sensu dzielic bo ilosc zboczówek/makiet, "zwyklaków" i zawodniczych wychodzi mi niewielka ... A niestety toną pod ilością postów o HLG/DLG.
Rafal B. Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 To Pawle może zadziałasz, w końcu "zielony jesteś" a to zobowiązuje
qba Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 A jak ustaliliście zeby wszyscy byli zadowoleni? Dodać dział DLG/HLG?
Gość Mario Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 A jak ustaliliście zeby wszyscy byli zadowoleni? Dodać dział DLG/HLG? Ankieta ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.