Franki56 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Jestem Franek. W chwili rejestracji liczę sobie 63 wiosny. Samolotami i fotografią interesowałem się od dzieciństwa. W wieku 10 - 18 popełniłem kilka modeli konstrukcyjnych na bazie materiałów i zestawów dostępnych w Składnicy Harcerskie. Trochę zaszczepiłem tego synowi i mi się wróciło Tym razem on pokazał mi quadrocoptery i mam 3 różnej wielkości oraz Pioniera 1400. Trochę sobie latam i reanimuję po kretach Przymierzam się do złożenia jakiejś prostej konstrukcji np. RWD13 z EPP - od Marka Rokowskiego. A może kiedyś Wicherka 25 który mi się zawsze marzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Witaj na forum Franciszku. Wicherek to klasyka klasyk. Wszystkie świetnie latają. Przemyśl co będziesz budował i koniecznie podziel się tym na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi