Ryszard58 Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Paskudny model ,paskudne wypraski paskudne kalki (rozsypujące sie ) czyli jak to się mówi "model tylko skleiłem "Me-309 prototyp Czech model 1:48 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 "Paskudny model ,paskudne wypraski paskudne kalki" Nie ma paskudnych modeli , sa tylko paskudni wykonawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 27 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 "Paskudny model ,paskudne wypraski paskudne kalki" Nie ma paskudnych modeli , sa tylko paskudni wykonawcy Jak byś zrobil w swoim życiu ponad 800 modeli to na pewno byś wiedział z e jest inaczej i że są takie gnioty że szkoda nawet je ruszać .lepiej od razu wywalić do kosza ,To nie czasy PRL gdzie ja ksie kupiło byle jaki model to sie na niego dmuchało i pieściło /.Ale mysle bez obrazy że ty tych czasów nie pamiętasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 ,To nie czasy PRL gdzie ja ksie kupiło byle jaki model to sie na niego dmuchało i pieściło /.Ale mysle bez obrazy że ty tych czasów nie pamiętasz Jarek, i się "Szczawiku" doigrałeś Zasada nr PIERWSZA i zasadnicza: Jak masz do czynienia z Artystą, to z nim nie zadzieraj Z kowalem modelarskim jak najbardziej możesz, ale z takim gościem co takie cudeńka tworzy, nigdy A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Jak byś zrobil w swoim życiu ponad 800 modeli to na pewno byś wiedział z e jest inaczej i że są takie gnioty że szkoda nawet je ruszać .lepiej od razu wywalić do kosza ,To nie czasy PRL gdzie ja ksie kupiło byle jaki model to sie na niego dmuchało i pieściło /.Ale mysle bez obrazy że ty tych czasów nie pamiętasz Pamietam . Pamietam nasze JAKi , pamietam czeska AVIE 135 i pamietam , ze malowalem olejnymi ktore NIE zasychaly , bo nie bylo innych ........... Jarek, i się "Szczawiku" doigrałeś Zasada nr PIERWSZA i zasadnicza: Jak masz do czynienia z Artystą, to z nim nie zadzieraj Z kowalem modelarskim jak najbardziej możesz, ale z takim gościem co takie cudeńka tworzy, nigdy A.C. Szkoda Andrzejku , ze moich zbiorow nie widziales .... Niestety zyciowe wichry i dziesiatki przeprowadzek ZDZIESIATKOWALY zbior i zostaly jakies resztki ktore leza w kartonie .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi