Ryszard58 Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 Paskudny model ,paskudne wypraski paskudne kalki (rozsypujące sie ) czyli jak to się mówi "model tylko skleiłem "Me-309 prototyp Czech model 1:48 2
jarek996 Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 "Paskudny model ,paskudne wypraski paskudne kalki" Nie ma paskudnych modeli , sa tylko paskudni wykonawcy
Ryszard58 Opublikowano 27 Września 2019 Autor Opublikowano 27 Września 2019 W dniu 27.09.2019 o 06:45, jarek996 napisał: "Paskudny model ,paskudne wypraski paskudne kalki" Nie ma paskudnych modeli , sa tylko paskudni wykonawcy Jak byś zrobil w swoim życiu ponad 800 modeli to na pewno byś wiedział z e jest inaczej i że są takie gnioty że szkoda nawet je ruszać .lepiej od razu wywalić do kosza ,To nie czasy PRL gdzie ja ksie kupiło byle jaki model to sie na niego dmuchało i pieściło /.Ale mysle bez obrazy że ty tych czasów nie pamiętasz
AndrzejC Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 W dniu 27.09.2019 o 07:21, Ryszard58 napisał: ,To nie czasy PRL gdzie ja ksie kupiło byle jaki model to sie na niego dmuchało i pieściło /.Ale mysle bez obrazy że ty tych czasów nie pamiętasz Jarek, i się "Szczawiku" doigrałeś Zasada nr PIERWSZA i zasadnicza: Jak masz do czynienia z Artystą, to z nim nie zadzieraj Z kowalem modelarskim jak najbardziej możesz, ale z takim gościem co takie cudeńka tworzy, nigdy A.C.
jarek996 Opublikowano 27 Września 2019 Opublikowano 27 Września 2019 W dniu 27.09.2019 o 07:21, Ryszard58 napisał: Jak byś zrobil w swoim życiu ponad 800 modeli to na pewno byś wiedział z e jest inaczej i że są takie gnioty że szkoda nawet je ruszać .lepiej od razu wywalić do kosza ,To nie czasy PRL gdzie ja ksie kupiło byle jaki model to sie na niego dmuchało i pieściło /.Ale mysle bez obrazy że ty tych czasów nie pamiętasz Pamietam . Pamietam nasze JAKi , pamietam czeska AVIE 135 i pamietam , ze malowalem olejnymi ktore NIE zasychaly , bo nie bylo innych ........... W dniu 27.09.2019 o 10:44, AndrzejC napisał: Jarek, i się "Szczawiku" doigrałeś Zasada nr PIERWSZA i zasadnicza: Jak masz do czynienia z Artystą, to z nim nie zadzieraj Z kowalem modelarskim jak najbardziej możesz, ale z takim gościem co takie cudeńka tworzy, nigdy A.C. Szkoda Andrzejku , ze moich zbiorow nie widziales .... Niestety zyciowe wichry i dziesiatki przeprowadzek ZDZIESIATKOWALY zbior i zostaly jakies resztki ktore leza w kartonie ..........
Rekomendowane odpowiedzi