aethersis Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Cześć, Czy jest ktoś z Warszawy skory do tego żeby się spotkać i przetestować mój nadajnik FPV? Mam niestety tylko jeden odbiornik na USB wątpliwej jakości - to jakiś no name "5.8G UVC Receiver" i niezależnie od mocy nadajnika, zasięg jest zawsze tak samo beznadziejny - kilkanaście metrów... Będę bardzo wdzięczny za pomoc - w zależności od tego będę reklamował nadajnik albo wymieniał odbiornik na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Cześć, Czy jest ktoś z Warszawy skory do tego żeby się spotkać i przetestować mój nadajnik FPV? Mam niestety tylko jeden odbiornik na USB wątpliwej jakości - to jakiś no name "5.8G UVC Receiver" i niezależnie od mocy nadajnika, zasięg jest zawsze tak samo beznadziejny - kilkanaście metrów... Będę bardzo wdzięczny za pomoc - w zależności od tego będę reklamował nadajnik albo wymieniał odbiornik na nowy. Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi