maciekwml Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Witam, latałem ostatnio betą ale nie ma już co z niej zbierać, musiałbym kupić nową piankę. Kupiłem takie małe coś Super Cub od firmy Volantex rozpiętość 75cm. Przy pierwszych próbach poszły dwa chińskie śmigła z zestawu 7x4 i teraz mam dylemat jakie zamówić, w internecie znalazłem tylko żółte nylonowe w tym rozmiarze za mniej więcej 7zł. Chcę kupić aluminiowy prop saver, oś chyba 2,3mm, muszę zmierzyć. Jakie do tego wybrać śmigła? Może spróbować z innym rozmiarem? Chciałbym celować w tańsze. Poradzicie? Pozdrawiam Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 ... Chcę kupić aluminiowy prop saver, oś chyba 2,3mm, muszę zmierzyć. Jakie do tego wybrać śmigła? Może spróbować z innym rozmiarem? Chciałbym celować w tańsze. Poradzicie? Pozdrawiam Maciej Śmigła dobiera się do silnika więc powinno być jak w zestawie. Tańszych szukaj w innych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeemil Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Witam, latałem ostatnio betą ale nie ma już co z niej zbierać, musiałbym kupić nową piankę. Kupiłem takie małe coś Super Cub od firmy Volantex rozpiętość 75cm. Przy pierwszych próbach poszły dwa chińskie śmigła z zestawu 7x4 i teraz mam dylemat jakie zamówić, w internecie znalazłem tylko żółte nylonowe w tym rozmiarze za mniej więcej 7zł. Chcę kupić aluminiowy prop saver, oś chyba 2,3mm, muszę zmierzyć. Jakie do tego wybrać śmigła? Może spróbować z innym rozmiarem? Chciałbym celować w tańsze. Poradzicie? Pozdrawiam Maciej W modelach tej wielkości zasilanych pakietem 3s bardzo dobrze sprawdzają się śmigła GWS DD/HD (nie slow fly), GWS 7035 będzie w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi