MufkaV8 Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Witam. Mam zestaw do FPV, popularny nadajnik TS832 i odbiornik pod OTG telefonu - 5.8G UVC Receiver Robie wszystko tak jak w poradniku i niestety jest zonk. Tzn po podłączeniu i zainstalowaniu FPViever w aplikacji mam tylko biały ekran. Próbowałem z innymi programami i cały czas to samo - biały ekran. Telefon obsługuje OTG i wykrywa odbiornik. Czytałem inne tematy ale takiego kłopotu nie znalazłem. Pomożecie??
maxiiii Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Te odbiorniki bardzo często odmawiają współpracy z co niektórym sprzętem. Sprawdź na innym, będziesz wiedział czy to wina twojego telefonu. Zawsze to o jedno sprawdzenie mniej.
MufkaV8 Opublikowano 20 Października 2019 Autor Opublikowano 20 Października 2019 Podłaczyłem dwa inne, jeden niestety nie obsługuje OTG co odrazu wyskoczyło w komunikacie. A na drugim niestety ten sam efekt
maxiiii Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 To zostaje tylko kupno nowego chyba, że znasz się na elektronice i potrafisz pomierzyć chociażby przejścia. Możesz podłączyć bezpośrednio sygnał z kamery i sprawdzić czy to odbiornik czy nadajnik czy chociażby kamera.
MufkaV8 Opublikowano 20 Października 2019 Autor Opublikowano 20 Października 2019 Chyba poprostu przyspieszę sobie świeta i kupie gogle:) wtedy bede wiedział co jest grane
Rekomendowane odpowiedzi