MufkaV8 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Witam. Mam zestaw do FPV, popularny nadajnik TS832 i odbiornik pod OTG telefonu - 5.8G UVC Receiver Robie wszystko tak jak w poradniku i niestety jest zonk. Tzn po podłączeniu i zainstalowaniu FPViever w aplikacji mam tylko biały ekran. Próbowałem z innymi programami i cały czas to samo - biały ekran. Telefon obsługuje OTG i wykrywa odbiornik. Czytałem inne tematy ale takiego kłopotu nie znalazłem. Pomożecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Te odbiorniki bardzo często odmawiają współpracy z co niektórym sprzętem. Sprawdź na innym, będziesz wiedział czy to wina twojego telefonu. Zawsze to o jedno sprawdzenie mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MufkaV8 Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Podłaczyłem dwa inne, jeden niestety nie obsługuje OTG co odrazu wyskoczyło w komunikacie. A na drugim niestety ten sam efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 To zostaje tylko kupno nowego chyba, że znasz się na elektronice i potrafisz pomierzyć chociażby przejścia. Możesz podłączyć bezpośrednio sygnał z kamery i sprawdzić czy to odbiornik czy nadajnik czy chociażby kamera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MufkaV8 Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Chyba poprostu przyspieszę sobie świeta i kupie gogle:) wtedy bede wiedział co jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi