Skocz do zawartości

REALFLIGHT 7.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem sobie coś takiego..... i problem... komputer nie widzi płyty

i chyba nie zobaczy   :P  :P ...kupiłes produkt  chiński ( piracki)...RF wymaga klucza sprzętowego

Opublikowano

Jest to pirat dostępnych sprzedaży więc... Kupiony legalnie. Taki paradoks:)

Latam na takim adapterze jak Yarecki61 (kupiony legalnie z zagramanicy) Na tej płycie są wszystkie klucze które są potrzebne by uruchomić symulator. Jarek, odpalales płytę na innym sprzęcie?

Opublikowano

Jest to pirat dostępnych sprzedaży więc... Kupiony legalnie. Taki paradoks:)

Latam na takim adapterze jak Yarecki61 (kupiony legalnie z zagramanicy) Na tej płycie są wszystkie klucze które są potrzebne by uruchomić symulator. Jarek, odpalales płytę na innym sprzęcie?

nie kwestionowałem legalności zakupu..... nie mniej jednak pirat......................mam takie samo " cudo" sprzedane mi z zapewnieniami że działa bo i RF i  AF i  4 inne... ale nie działa  a było na róznych kompach  sprawdzane

RF oryginalny działa bez problemu

[.......i przysłał mi link z programem do zainstalowania na kompie.....]  ... i juz jest ściema  bo niby po co Ci link  jeżeli wszystko powinno być na płycie instalacyjnej ????

link pewnie do "cracka " ?

jezeli Ci to sprzedał  gostek  z okolic Gorzowa o imieniu Piotr  no to na 1000% lipa

Opublikowano

Ja kupiłem ten symulator w Aliexpress.

Ja się na tym za bardzo nie znam,ale skoro komp nie widzi płyty to może ma ona jakiś feler,i gdy do sprzedawcy w aliexpress napisałem o trym fakcie,przysłał mi link do oprogramowania.Może się mylę......nie wiem.

Opublikowano

Doszedłem do ładu....symulator śmiga jak złoto.  :)

no teraz prosimy opisz co i jak zrobiłeś...bo to jest bardzo istotne  :)  :)

i co Ci śmiga ??? wszystkie  czy FMS ?

Opublikowano

Śmiga na razie Phoenix 5.Reszta będzie uruchamiana przy czasie.Jacku co ja zrobiłem ????? :wacko: Nic!!!!!!

Poprosiłem zięcia.....nie miałem wyjścia.Wszystko zrobił od nowa tzn:wszystko odinstalował,zainstalował program do rozpakowania plików (bo tak przysłał mi gość z Ali) zainstalował wszystko od nowa......i na tym kończy się moja wiedza... :wacko: Wiem tylko tyle że dzś sobie polatałem... :D

post-8470-0-76636000-1572123704_thumb.jpg

Opublikowano

Śmiga na razie Phoenix 5.Reszta będzie uruchamiana przy czasie.Jacku co ja zrobiłem ????? :wacko: Nic!!!!!!

Poprosiłem zięcia.....nie miałem wyjścia.Wszystko zrobił od nowa tzn:wszystko odinstalował,zainstalował program do rozpakowania plików (bo tak przysłał mi gość z Ali) zainstalował wszystko od nowa......i na tym kończy się moja wiedza... :wacko: Wiem tylko tyle że dzś sobie polatałem... :D

a jaki nadajnik masz?

Opublikowano

Niezupełnie. Z produktem jest płyta, w moim przypadku komputer płyty nie wykrywał jak pisałem wcześniej, dlatego przysłali mi na maila program do instalacji wraz z instrukcją.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.