d9Jacek Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Niezupełnie. Z produktem jest płyta, w moim przypadku komputer płyty nie wykrywał jak pisałem wcześniej, dlatego przysłali mi na maila program do instalacji wraz z instrukcją. ja mam taki sam produkt ale kupiony z drugiej ręki i za cholerę nie mozna było tego uruchomić na zadnym kompie, zalezało mi na AF. W końcu kupiłem oryginalny RF i ten sie instaluje bez problemu
Vesla Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 Z tego co wiem problemy z instalacją występują na komputerach z systemem windows 10 instalowanym od początku. Na komputerach które miały pierwotnie windows 7 i miały update do 10 instaluje się bez problemów.
yarecki61 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Wczoraj instalowałem RF7. Wszystko poszło dobrze, nawet sobie troszkę polatałem sbachem. Niestety po ponownym uruchomieniu kompa wszystko trafił szlak. Po uruchomieniu programu wyświetla się komunikat... Pozostanę chyba przy Phoenixie5. Bynajmniej nie mam z tym symulatorem żadnych problemów.
Qzyn Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Hi, a nie uzywales gdzies polskich znakow, mialem dawno, dawno temu ten sam problem JD
piotr28 Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zobacz czy program antywirusowy albo Windows Defender nie podebrał Ci jakiegoś pliku od symulatora do kwarantanny bo uznał że to wirus. U mnie czasem podbiera od Aerofly-a i blokuje uruchomienie. Przywracam i jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi