Tomasz90 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Witam wszystkich członków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Aleś się napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz90 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Spoko pierwszy raz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Z ciekawości zajrzałem do Wikipedii co pisze na ten temat... hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz90 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Tak bywa troszkę zacofany jestem chciałbym wystawić kilka kadłubów i silników do modeli samolotów ale nie mam pojęcia jak to zrobić latam modelami samolotów i nabyłem troszkę rzeczy po zmarłym modelarzu wiec postanowiłem tutaj spróbować Może się ktoś chętny znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi