Skocz do zawartości

Pakiet do Hiteca Optic6 Sport

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
Opublikowano

Koledzy zwracam się z zapytaniem gdzie można nabyć dobrej jakości pakiet do ww. aparatury. Oryginalny wytrzymał jede sezon. Pakiet zbudowany jest z sześciu ogniw.

Opublikowano

W arthobby mają oryginalny, a tak to raczej będziesz musiał zlutować samemu jeśli chcesz coś lepszego :] (ciężko będzie z tym ustawieniem tego bo głupią formę przyjmuje akumulator by wejść na miejsce) Ewentualnie 2S li-pol. Idealnie się nadają... Tylko jest problem z wyważeniem nadajnika...

EDIT: No i ładowanie li-pol, trzeba za każdym razem wyciągać złącze balancera (najlepiej), lub zrobić otwór w obudowie na wyjście (wygaśniecie gwarancji z tym idzie). Nie zapominaj, że trzeba też mieć jakościowo dobre ogniwa... :mrgreen:

Gość Anonymous
Opublikowano

Myślałem, ale nie dokońca wiem jak skutecznie połączyć akumulatory żeby uniknąć lutowania.

Opublikowano
Myślałem, ale nie dokońca wiem jak skutecznie połączyć akumulatory żeby uniknąć lutowania.

Właśnie lutowanie to gwarancja niezawodnego działania.

Opublikowano

Witam, w moim Opticu pakiet nie wytrzymał nawet 5minut :evil:

EDIT: treść usunąłem z powodu niedoczytania tematu w tym momencie zaproponowane przeze mnie pakiety nie nadawały się. :oops:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.