MASK Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 http://www.enya-engine.com/store/index.php Przecena do 15%. Mają duzy wybor silnikow do uwięzi i RC. Można kupic tez czesci, tłumiki, a nawet diesla 4T! Podobno Ken Enya nie robi problemów i na prośbe wysyła paczki bez zbędnych papierkow. Ja pouzupełniałem sobie nawet stare silniki. Mają wiele czesci nieprodukowanych już silnikow na stanie. Wystarczy zapytac. Ja już zrobiłem sobie prezent: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witaj. Też mam Enye 09-IV , Twoja też chyba taka sama ? Szukam do niej gaźnika , by móc sterować obroty silnika z aparatury. Nie wiem czy taki można zdobyć . Zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Marcin -a ile to wychodzi u nich jeden Jen /zl ? Dziwilem sie ,ze pokazalo sie teraz duzo silnikow ENYA na rynku(Gieldy) teraz wiem dlaczego... Najbardziej z tego to potrzebowal bym nakretki na wal -tego mi zawsze brakuje ;D Ale tak to ciekawe motorki ,zwlaszcza te Diesle 4T ...ale i tak nie maja to co szukalem (i mam)...pewno wykupione... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam Na dzisiaj tak to wygląda: Japonia 100 JPY 3.2170 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Też mam Enye 09-IV , Twoja też chyba taka sama ?Szukam do niej gaźnika ?, by móc sterować obroty silnika z aparatury. Nie wiem czy taki można zdobyć . Tak, moja tez 09 IV, troche nowsza, bo juz z uszami do mocowania tlumika. Kupilem swoja celowo bez RC, bo mam jeszcze jedną z gaznikiem, którą jakis baran próbował napedzać piaskiem :? Gaznik wiec mam. Ale o Tobie bede pamietał, moze mi cos wpadnie w rece. zwlaszcza te Diesle 4T Oj mi też łazi po głowie ten motorek ale i tak nie maja to co szukalem (i mam)...pewno wykupione 240 VT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Bogdan :dzieki za przelicznik ... Marcin : nie ...ten 240 VT mozna jeszcze dostac ale pisze o tych malych dieselkach 0,6 D II z tymi smiesznymi gaznikami (czarny cylinder/srebrna glowica)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 EDIT: Nie zauważyłem, że ten temat nie jest w dziale silnikowym. Przeniosłem post: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=228815#228815 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.