MASK Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 http://www.enya-engine.com/store/index.php Przecena do 15%. Mają duzy wybor silnikow do uwięzi i RC. Można kupic tez czesci, tłumiki, a nawet diesla 4T! Podobno Ken Enya nie robi problemów i na prośbe wysyła paczki bez zbędnych papierkow. Ja pouzupełniałem sobie nawet stare silniki. Mają wiele czesci nieprodukowanych już silnikow na stanie. Wystarczy zapytac. Ja już zrobiłem sobie prezent:
msegen Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witaj. Też mam Enye 09-IV , Twoja też chyba taka sama ? Szukam do niej gaźnika , by móc sterować obroty silnika z aparatury. Nie wiem czy taki można zdobyć . Zdjęcia:
Janeczek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Marcin -a ile to wychodzi u nich jeden Jen /zl ? Dziwilem sie ,ze pokazalo sie teraz duzo silnikow ENYA na rynku(Gieldy) teraz wiem dlaczego... Najbardziej z tego to potrzebowal bym nakretki na wal -tego mi zawsze brakuje ;D Ale tak to ciekawe motorki ,zwlaszcza te Diesle 4T ...ale i tak nie maja to co szukalem (i mam)...pewno wykupione... Pozdrawiam
fischer8 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam Na dzisiaj tak to wygląda: Japonia 100 JPY 3.2170 PLN.
MASK Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Też mam Enye 09-IV , Twoja też chyba taka sama ?Szukam do niej gaźnika ?, by móc sterować obroty silnika z aparatury. Nie wiem czy taki można zdobyć . Tak, moja tez 09 IV, troche nowsza, bo juz z uszami do mocowania tlumika. Kupilem swoja celowo bez RC, bo mam jeszcze jedną z gaznikiem, którą jakis baran próbował napedzać piaskiem :? Gaznik wiec mam. Ale o Tobie bede pamietał, moze mi cos wpadnie w rece. zwlaszcza te Diesle 4T Oj mi też łazi po głowie ten motorek ale i tak nie maja to co szukalem (i mam)...pewno wykupione 240 VT?
Janeczek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Bogdan :dzieki za przelicznik ... Marcin : nie ...ten 240 VT mozna jeszcze dostac ale pisze o tych malych dieselkach 0,6 D II z tymi smiesznymi gaznikami (czarny cylinder/srebrna glowica)...
Callab Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 EDIT: Nie zauważyłem, że ten temat nie jest w dziale silnikowym. Przeniosłem post: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=228815#228815
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.