BRoman Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ponieważ rzadko kupuję siniki elektryczne to cokolwiek zmieni się w "opakowaniu" silnika jest dla mnie nowością . Kupiłem wczoraj silnik RAY G2 C2836-1120. W pudełku oczywiście był silnik z przylutowanymi goldami, papiery i...nic więcej . Sprzedawca wyjaśnił mi ,że niższa cena ( 64 zł) wynika z braku obsady śmigła i krzyżaka . Mnie się to podoba bo jeśli ktoś ma z innych silników obsadę śmigła to użyje a jak nie ma to może dokupić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ale wiedziałeś o tym przed zakupem czy po otwarciu pudełka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Oczywiście kupuję kota po wyjęciu z worka przed zapłaceniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi