Ejdzjan Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Witam. Poszukuje plany modelu Nieuport 17 skala 1/4 . Może ktoś z modelarzy posiada. Byłbym wdzięczny za udostępnienie. Pozdrawiam Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 A co Ciebie tak rzuca po różnych typach? Chyba już miałeś coś na oku. Może zabrałbyś się za coś oryginalnego czego mało kto robił do tej pory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdzjan Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Tak bardzo to mnie nie rzuca Po prostu poszukuje planów. Myślę że przyjdzie czas na coś oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Mam ich trochę i akurat nie Nieuporta 17, a N11. Jak zdecydujesz się na któryś to dogadamy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi