pawel4090 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Kolega, zadał mi pytanie, dlaczego Heinkel He 111, ma niesymetryczną kabinę, gdzie jest pilot i strzelec. Widać to wyraźnie, patrząc od przodu samolotu. Tak strzeliłem odpowiadając mu, że to pewnie dla lepszej widoczności pilota. Lecz czy to prawda ? Liczę na waszą pomoc. O takie zdjęcie otrzymałem. Wiem, że to z gry, ale oryginalna kabina podobnie wygląda Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Po prawej stronie od siedzenia pilota leżał przedni strzelec i jednoczesnie bombardier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Tak jak napisał kolega Bartek. Ale wcześniejsze wersje miał symetryczną. Jeśli kolega potrzebuje to wkleję zdjęcie widok w kabinie jak to było rozmieszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Wiedziałem, że na Was mogę liczyć. Fotki mile widziane, zawsze to więcej niż tysiąc słów. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi