Ronal Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Hej Czy ktoś się pokusił o zakup tego sprzętu. Jak wrażenia? Rozważam zakup bo esky za dużo mnie już kosztuje (nerwów i strat w modelach) :wink: . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Tak, jak narazie z tego co wiem zero problemów - Meteor do tablicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dokładnie jak pisze Ert W sumie to kolega z miasta kupił ale wiadomo "stary wyjadacz" musiał po testować Uzyskany zasięg to 1km na ziemi dalej nie było drogi a taki wynik jest zadowalający. Mechanika drążków mogła by zostać poprawiona (jakość wykonania na 3+). Świetna alternatywa dla Esky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Cześć ! Mam pytanie czy Hobby City prowadzi sprzedaż tylko przez internet? Ponieważ mam znajomego w stanach który mógłby min przywieść ten nadajnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 A ten znajomy wybiera sie do Chin ? Maja tez magazyn w Stanach choc niewiele tam rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nie,chodzi mi czy są sklepy w stanach nie tylko internetowe tylko normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ten konkretny model jak widzisz jest produktem sklepu hobbyking wiec watpie ze znajdziesz go gdzies indziej, moze jakas alternatywe znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.