mtk Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam! Postanowiłem zaprezentować Wam swój model Jastrząb. Poniżej wstawiam fotki: EDIT: Poprawiłem tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Odrazu mi sie nazwa jakoś tak niechcący .......jaszczomp ....ale dla bezpieczeństwa na tym pozostanę (taki mały offtop) . Czy to złudzenie że na oststnim zdjęciu statecznik wygląda na skrzywiony względem skrzydeł? Może z powodu "wzorku" na podłodze który na focie jest skośnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 utopia, może być troche krzywy ale to na zdjęciach, bo pare razy odleciał statecznik Teraz siedzi równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 nie bym się czepiał - pytam bo to może być złudzenie optyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 kończę pelikana jak zrobie fotki to wstawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jak chcesz to wezmę jutro na zajęcia aparat i zrobię jakieś ciekawe ujęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A mnie sie podoba ... Czy papirowe plany jaszczembia som ? Jak tak to prosze o PW ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Model fajny sam miałem kiedyś coś podobnego nawet podobnie okleiłem Nazywał sie chyba beskid nie jestem pewien. Plany w którymś modelarzu, gdzies je na pewno mam . Ale zaliczył tyle kretów ze już mi ise go kolejny raz nie chciało naprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jak na twój wiek model jest ok postaraj się tylko uzywać japońca do naprawiania nie szkaradnej taśmy. Mam nadzieję ,że nauczysz się na nim latać i następny model będzie ładniejszy i wykonany jeszcze lepiej. Chwali się to że zrobiłes sobie model samodzielnie a nie kupiłeś gotowca. Nadeszla zima więc masz spore szansę popracować i wiosną pochwalić się jeszcze ładniejszym i lepiej latającym modelem szybowca wykonanym własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Właśnie skończyłem pelikana (2metry rozpiętości skrzydeł). Mam nadzieje, że w marcu zacznę nim latać, może trochę później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Cześć,a dlaczego dopiero na wiosnę?W zimę niekiedy są ładne dni Wstaw fotke jak możesz Pewnie konstrukcja lepsza niż zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Aparaturę nową będę miał pod koniec lutego bo starą aparature sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 A co z planami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam, niedawno skończyłem nowe skrzydełko do tego modelu ( z lotkami). Dziś je oblatałem, model fajnie sie zachowuje, lecz bylo troche zabawy, bo wiatr był dość spory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Się przyznaj kto cie oklejać uczył Poza tym jak latacie to dajcie cynk, a nie tak sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Się przyznaj kto cie oklejać uczył Poza tym jak latacie to dajcie cynk, a nie tak sami... no ty mnie uczles Hmm, moze w tym tygodniu jeszcze cos polatamy, dam ci jeszcze znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.