rajaner Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Bardzo proszę o pomoc. Chciałbym połączyć kilka filmów w całość, ale wszystko co znalazłem i pobrałem posiada znaki wodne lub reklamy. Poszukuję jakiegoś łatwego programu w wersji po polsku. Nie zależy mi na jakiś efektach specjalnych czy wysokiej jakości zmontowanych filmów a jedynie o połączenie w całość. Może ktoś ma coś takiego lub mógłby mi podać link do pobrania. Za co bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 To jest całkowicie za darmo:https://kdenlive.org/en/ Sam używam do montowania swoich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 w win10 jest aplikacja "zdjęcia" da się nią zrobić prosty montaż wideo, przyciąć sceny, dodać muzykę, napisy nazwa jest myląca ale ja używam jej z powodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 https://www.instalki.pl/programy/download/Windows/obrobka_video/VideoPad_Video_Editor_Pro.html Sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 ffmpeg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Bardzo dziękuję za tak szybką pomoc. To co dostałem jest dla mnie wystarczające.Pozostaje nauka w montażu filmów ,a troszku się tego nazbierało. Jeszcze raz dziękuję, bo na tym Forum zawsze można liczyć na szybkie odpowiedzi. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi