bubieh1 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 mam 3 latka 3 i pół, głową sięgam ponad stół, mam szafeczkę z muchomorkiem, do przedszkola chodzę z workiem (na kapcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 kto mnie nie lubi niech do mnie nie pisze, i olewa mnie na forum Niestety - jak znam zycie, to tylko tacy beda do Ciebie pisac Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubieh1 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 miłe rozczarowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 a ja myślałem, że oberwę za te baby a tu miłe rozczarowanie Wszystko przed Toba PS. Mnie nie przeszkadza - bo mi konkurencji nie robisz - ja gustuje w rozmiarze a'la dlon - nie piekarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubieh1 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 nie wypowiadam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Cześć buba/bubieh1 Jak mamy sie do Ciebie zwracać PS Rozumiem dumę, ale rozmiar zdjęcia mógłby być mniejszy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam Ja tam uwazam ze kolega ma bardzo sluszny zakres zakres zainteresowan, tzn taki jak moj :rotfl: Gratuluje korzeni!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam Kolegę i oczekuję ciekawych opowieści związanych z lotnictwem i nie tylko w "Hyde Parku" czy w "Różnych". O merytorycznych wpisach dot. modelarstwa nawet nie wspominam..., bo to się wie samo przez się. Fotki wstawiamy w rozmiarze 640x480. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Marku przespałeś. Fotki wstawiamy do max. 800x600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No od razu lepiej "HELL o" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Cóż, chyba czytam zbyt wybiórczo :? A czy był jakiś komunikat w tej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Chyba nie ma ale 800x600 to rozmiar optymalny, bo forum się nie rozjeżdża i na zdjęciach coś widać (jak są dobrze zrobione) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 O tu : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=9460&highlight=album Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 A to akuratnie "cytołem", ale jakoś "niedocytołem"... :oops: No to teraz będę Wam "sadził łobrazy"..../Cusik mnie po góralsku wzieno, łoj dana, łoj dana, staro jus sprzedana... / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubieh1 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 9 letni junior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 O tu : http://pfmrc.eu/viewtopic...highlight=album Dzięki Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Cześć buba/bubieh1 Witam na forum, myślę ze Junior też się tu odezwie. PS Nie jestem zbyt mądry z tego linku w Twoim podpisie. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubieh1 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 nigdy nie byłem w Oleśnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja także niezbyt "kumam" ten link w podpisie. Czyżby taki samograj lub inna "perpetum mobile"? Daj lepiej w profilu swój wiek szanowny i imię w podpisie, a będzie prościej i konkretniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubieh1 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 podpis zmieniłem na nieprowokujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.