Skocz do zawartości

buba

bubieh1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a ja myślałem, że oberwę za te baby a tu miłe rozczarowanie

Wszystko przed Toba :D

PS. Mnie nie przeszkadza - bo mi konkurencji nie robisz - ja gustuje w rozmiarze a'la dlon - nie piekarza ;)

Opublikowano

Witam

Ja tam uwazam ze kolega ma bardzo sluszny zakres zakres zainteresowan, tzn taki jak moj :rotfl:

Gratuluje korzeni!!!

Opublikowano

Witam Kolegę i oczekuję ciekawych opowieści związanych z lotnictwem i nie tylko w "Hyde Parku" czy w "Różnych". O merytorycznych wpisach dot. modelarstwa nawet nie wspominam..., bo to się wie samo przez się. :D Fotki wstawiamy w rozmiarze 640x480.

Opublikowano

A to akuratnie "cytołem", ale jakoś "niedocytołem"... :oops: No to teraz będę Wam "sadził łobrazy"..../Cusik mnie po góralsku wzieno, łoj dana, łoj dana, staro jus sprzedana... :D /

Opublikowano

Cześć buba/bubieh1

Witam na forum, myślę ze Junior też się tu odezwie. :lol:

PS

Nie jestem zbyt mądry z tego linku w Twoim podpisie. :shock:

Opublikowano

Ja także niezbyt "kumam" ten link w podpisie. Czyżby taki samograj lub inna "perpetum mobile"? Daj lepiej w profilu swój wiek szanowny i imię w podpisie, a będzie prościej i konkretniej. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.