VJ_Adams Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witajcie Szukam książki: Henryk Kaczorek Testy z fizyki dla gimnazjum. Część 3 ISBN: 83-85434-84-4 Niestety nigdzie nie mogę jej dorwać ponieważ wyczerpany został nakład. Proszę o kontakt na PW kto miał by na sprzedanie tą oto książkę, ksero lub kto mógłby mi ja pożyczyć. A oto okładka: Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 hmm, moi uczniowie w swoim czasie próbowali zdobyć książkę z testami z j. angielskiego, z której przygotowywałem im sprawdziany. Bezskutecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 No niestety, i nie oni jedni , "Testbooki" z angielskiego, sprzedają jedynie za okazaniem jakiegoś dokumentu potwierdzającego "nauczycielstwo" języka :wink: . "Ściepa" już była nawet zrobiona-ale z drugiej strony jaki jest tego sens? jak za kilka lat maturka i tu wyjdzie wszystko (poniekąd :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Matura, wcześniej testy gimnazjalne, a po za tym co za problem powiedzieć ''wyciągnąć karteczki'' i z testbooka nici Wszystko kwestią uczciwości. Jak ktoś się chce nauczyć to z klucza do książki też korzystać nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 W moim przypadku z tej książki robimy zadania przygotowujące nas do egzaminów, sprawdzianów oraz robimy zadania na zajęciach pozalekcyjnych. A sprawdziany Pani robi z generatora testów którego bez pieczątki Pani Dyrektor nie sposób zdobyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A sprawdziany Pani robi z generatora testów którego bez pieczątki Pani Dyrektor nie sposób zdobyć. nasza Pani od historii też tak myślała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.