VJ_Adams Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witajcie Szukam książki: Henryk Kaczorek Testy z fizyki dla gimnazjum. Część 3 ISBN: 83-85434-84-4 Niestety nigdzie nie mogę jej dorwać ponieważ wyczerpany został nakład. Proszę o kontakt na PW kto miał by na sprzedanie tą oto książkę, ksero lub kto mógłby mi ja pożyczyć. A oto okładka: Pozdrawiam Adam
Marcin Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 hmm, moi uczniowie w swoim czasie próbowali zdobyć książkę z testami z j. angielskiego, z której przygotowywałem im sprawdziany. Bezskutecznie
Milko Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 No niestety, i nie oni jedni , "Testbooki" z angielskiego, sprzedają jedynie za okazaniem jakiegoś dokumentu potwierdzającego "nauczycielstwo" języka :wink: . "Ściepa" już była nawet zrobiona-ale z drugiej strony jaki jest tego sens? jak za kilka lat maturka i tu wyjdzie wszystko (poniekąd :wink: )
Marcin Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Matura, wcześniej testy gimnazjalne, a po za tym co za problem powiedzieć ''wyciągnąć karteczki'' i z testbooka nici Wszystko kwestią uczciwości. Jak ktoś się chce nauczyć to z klucza do książki też korzystać nie będzie
VJ_Adams Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 W moim przypadku z tej książki robimy zadania przygotowujące nas do egzaminów, sprawdzianów oraz robimy zadania na zajęciach pozalekcyjnych. A sprawdziany Pani robi z generatora testów którego bez pieczątki Pani Dyrektor nie sposób zdobyć.
meteor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 A sprawdziany Pani robi z generatora testów którego bez pieczątki Pani Dyrektor nie sposób zdobyć. nasza Pani od historii też tak myślała
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.