VJ_Adams Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Witajcie Szukam książki: Henryk Kaczorek Testy z fizyki dla gimnazjum. Część 3 ISBN: 83-85434-84-4 Niestety nigdzie nie mogę jej dorwać ponieważ wyczerpany został nakład. Proszę o kontakt na PW kto miał by na sprzedanie tą oto książkę, ksero lub kto mógłby mi ja pożyczyć. A oto okładka: Pozdrawiam Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 hmm, moi uczniowie w swoim czasie próbowali zdobyć książkę z testami z j. angielskiego, z której przygotowywałem im sprawdziany. Bezskutecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 No niestety, i nie oni jedni , "Testbooki" z angielskiego, sprzedają jedynie za okazaniem jakiegoś dokumentu potwierdzającego "nauczycielstwo" języka :wink: . "Ściepa" już była nawet zrobiona-ale z drugiej strony jaki jest tego sens? jak za kilka lat maturka i tu wyjdzie wszystko (poniekąd :wink: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Matura, wcześniej testy gimnazjalne, a po za tym co za problem powiedzieć ''wyciągnąć karteczki'' i z testbooka nici Wszystko kwestią uczciwości. Jak ktoś się chce nauczyć to z klucza do książki też korzystać nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
VJ_Adams Posted December 15, 2008 Author Share Posted December 15, 2008 W moim przypadku z tej książki robimy zadania przygotowujące nas do egzaminów, sprawdzianów oraz robimy zadania na zajęciach pozalekcyjnych. A sprawdziany Pani robi z generatora testów którego bez pieczątki Pani Dyrektor nie sposób zdobyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 A sprawdziany Pani robi z generatora testów którego bez pieczątki Pani Dyrektor nie sposób zdobyć. nasza Pani od historii też tak myślała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.