Andrzejek5456 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Regulator liczy cele w tym wypadku do sześciu końcowa melodyjka i nic silnik nie kręci Kupiłem FUN CUB XL RR Nowy zestaw Do tej pory latałem spaliniakami i w reglach jestem trochę słaby Czy ktoś coś podpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Sprawdź ustawienia kanału GAZU. EPA -+ 100% , bez reversu , drążek GAZU w skrajnej dolnej pozycji może się uruchomi. Może jest też potrzebna kalibracja drążka gazu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Na razie kicha nic nie pomaga Podłączyłem inny regiel i silnik zagadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Jeżeli regulator jest sprawny to może Cut-Off coś odcina silnik. Naładuj pakiet do pełna i sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 A masz instrukcje? Pewnie potrzebna kalibracjaWysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 https://www.multiplex-rc.de/Downloads/Multiplex/Bedienungsanleitungen/72236-bedienungsanleitung-multicont-bl-60-sd--de-en.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Dzięki panowie jutro sprawdzę wasze rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Mnie sie wydaje ze nie rozpoznał gazu. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Poległem Czy ktoś z kolegów mógłby uruchomić ten regulator ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Spróbuj tak: 1. Uruchom nadajnik. 2. Drążek gazu na maxa w górę. 3. Podłącz zasilanie do regulatora. 4. Jak regulator zagra jakąś melodyjkę po jej zakończeniu ściągnij drążek gazu na maxa w dół. Powinien zagrać coś jeszcze albo i nie. 5. Po około 10 sekundach odłącz zasilanie od regulatora i podepnij je ponownie (restart). 6. Przetestuj dodając gazu czy zadziała. P.S. Przetłumaczony wyciąg z instrukcji. 1. Włączyć nadajnik i ustawić drążek przepustnicy w pozycji maksymalnej. 2. Podłącz zestaw akumulatorów do ESC. Poczekaj około 2 sekund, silnik wyemituje dwa sygnały dźwiękowe, a następnie ustaw przepustnicę w pozycji minimalnej, silnik wyemituje również sygnał dźwiękowy, co oznacza, że Twój ESC ma zasięg sygnału przepustnicy z nadajnika. Przepustnica jest teraz skalibrowana, a ESC jest gotowy do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Niestety nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 A ten regulator jest nowy, czy nie wiadomo czy sprawny ? Pracował w tym modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Zestaw jest nowy kupiony dwa tygodnie temu Zestaw RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Hmm daj trymer gazu na sam doł i wtedy spróbuj zaprogramować. Może nie wykrywa minimalnego położenia gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Andrzeju i co z tym regulatorem udało Ci się go w końcu uruchomić bo jestem ciekaw zakończenia wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nic nie mogłem zrobić więc wysłałem go do sklepu gdzie kupiłem model i czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi