Greg Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Czytając polemikę dotyczącą nowych przepisów, które mają wejść w życie od lipca 2020 i zastanawiam się jak to wpłynie na rynek. Czy już trzeba robić grube zapasy czy jeszcze nie. Już teraz jest coraz gorzej z zaopatrzeniem, a co bedzie potem ? Myśle tu o silnikach żarowych, modelach arf, etc. Nie sądzę by ktoś z osób na forum porzucił to piękne hobby z powodu (moim zdaniem idiotycznych) przepisów. Ja na pewno tego nie zrobię. Nasz Kraj ma jedną bardzo cenną zaletę. Idiotyczne przepisy z czasem same stają się martwe. I w tym przypadku też się tak pewnie stanie. Wracając do tematu. Czy robicie już zapasy, czy jeszcze czekamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Tak. kupiłem kaszę makaron i mąkę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Syndrom wirusa zaczyna działać w innych dziedzinach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Widzę, że czarny humor dopisuje. Rzeczowa odpowiedź. Pozdrawiam tych co już mają zapasy kaszy makaronu i mąki oby się nie przeterminowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Ale o to chodzi bo sie przeterminuja i znowu bedzie trzeba produkować. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi