rallyman Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Jak w tytule. Mam na imię Mariusz mieszkam a Katowicach i do modelarstwa powracam po 10-letniej przerwie. Zaliczam się do zieleniaków, więc czytając wasze posty (dzięki za dobre rady:) zaczynam od początku przygode : Easy glider pro Spektrum DX6i Silnik 25A Regul 30A Serwa polecane do zestawu hiteca Lipol 3 2,45 Ah itp Myśle że to dobry pakiet startowy ? AAA no i kabel do symulatora (wirtualne kretowisko) W planach mam też zająć się szybowcami w skali 1:1. Muchowiec (lotnisko sportowe Katowice 122,7 Mhz port, 122,9 Mhz kwadrat) widać z okna od zawsze myślałem o tym Pozdrawiam szacownych forumiaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witaj. Katowice się ostatnio coraz bardziej wzmacniają na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witaj na forum a w między czasie zerknij do regulaminu odnośnie awatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallyman Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Już awatar zmieniony . Jak się fotografem to się ma tysiące fotografii ale ze sobą może z 5 szt . Jakoś nie przepadam za autofoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A i Szczecin wita kolegę z Katowic :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witaj, Dobry wybor na poczatek, oblatany juz czy czeka na lepsza pogode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallyman Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jeszcze nie oblatany dopiero sklejony, jeszcze pusty (już mi się podoba ) czekam na serwa i bawie się spektrumną . Ale pewnie jak będzie rtf to nie będe patrzał że zimno.... ;D . Ale muszę wylatać swoje na symku bo szkoda by było tak zaraz do ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zdecydowanie poczekaj na lepsza pogode z tym lataniem, wiem ze ciagnie ale przez to mozna pozbyc sie modelu przy pierwszym locie. W tym hobby nie ma sie co spieszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 I Wroclaw też wita. A co do foty to i umnie podobnie. Tysiące zdjęć ale swojej nie mogę znaleźć. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallyman Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 do wiosny dalekooo ale co nagle to po diable :devil: macie racje. Widze że też są tu osoby interesujące się fotografią (szkoda że nie da się zabrać na pokład lustrzanki hehe moja waży więcej niż model, ale by były foty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Da sie Tylko trzeba zbudowac quadrocoptera pod nia. To juz platforma i niektorzy z tego zyja za dużą wodą. Kiedys sobie moze sprawie, na razie kosztuje to za duzo i chce wiecej pobawic sie w modelarstwo Mozna tez zbudowac innego dziwolaga. Wiecej dowiesz sie tutaj: http://www.rcgroups.com/aerial-photography-128/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam pewnie sie spotkamy na Muchowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallyman Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ho ho jest co czytać. Platformy to inna bajka jak na początek ale nie powiem pomysł wart świeczki (będe śledził temat ). Problem pewnie to synchronizacja ciągu tych czterech silniczków żeby odrazu nie fikało koziołków ale elektronika juz na wysokim poziomie ..... Raffik więc do zobaczenia wiesz jak wygląda teraz wejście na muchowiec ? na planie lotniska nie ma wyznaczonych stref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.