Osa Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Nie znam marki silnika.Jednak wiem, że M3 to nie jest. Paweł dorobił mi brakujące części za co mu bardzo serdecznie dziękuję.Śruba z nakrętką mocująca gaźnik pięknie lśni, a kompletna iglica dopełnia reszty.Mi pozostaje dopasować tłumik i zamocować na podwoziu silnik.Paweł jesteś WielkiJutro zrobię zdjęcia dziś jestem bez szans.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Ha! Właśnie przed chwilą rozwiązałem częściowo zagadkę. Model to Blizzard/Stormwind firmy Flying Point. Niezła egzotyka. Silnika jeszcze dokładnie nie rozpoznałem. (zdjęcia z sieci) https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/rc-konvolut-modellbau-offroad-verbrenner-2-x-buggy-ersatzteile/1620445202-249-2674 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastin Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Też mam to podwozie, teraz wiem jaki silnik był w oryginale. Silniczek wygląda jak stary os tylko bez napisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi