robas69 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Witam Was, czy ktoś z Kolegów budował może ten http://modelpartner.ig.pl/sklep/?pl_dkd-1-2-2m,218 model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. toptome69 Opublikowano 8 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Oblot DKD-1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 10 godzin temu, toptome69 napisał: Oblot DKD-1 Napisz jak lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Z tego co mi wiadomo(model mojego taty )lata bardzo poprawnie. Na razie tyle wiem bo wykonał dopiero kilka lotów. Potrzebował tylko lekkiego przestawienia skłonu i wykłonu silnika, a to dlatego że początkowo było na 0. Samolot do spokojnego latania, ale jak widać na filmie i pętlę zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Wersja zestawowa domku silnika ma zadany skłon, ale brak wykłonu. Krzysztof zastosował swój, metalowy domek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi