tmielcarz Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Godzinę temu, MrMichal napisał: Żeby nie być gołosłownym, to ten modelik halowy o którym pisałem wcześniej: Plany w PDF mi przepadły ale jest gdzieś na forum opisany i z planami. Jak coś, to mam artykuł w Modelarzu chyba i szablony do odrysowania na depron. Jest trochę pracy z nim ale można latać tak jak na tym pierwszym filmiku w wątku. Waży ok 180 gramów. Steruje się nim dość nietypowo bo na lotki reaguje tak, że tylko się przechyla ale nie skręca. Trzeba tylko kierunkiem. Ale mimo to polecam. Jaką rozpiętość ma ten model? Wizualnie mi się podoba, może kiedyś taki zbuduję. Dzięki w ogóle, Panowie, za wszystkie propozycje. Jak tylko coś zakupię i oblatam to się pochwalę efektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregjan Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Dla zainteresowanych plany modelu 34 MK2.1.pdf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 A tak lata duża i ultra lekka Lazy-Bee: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregjan Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Dla zainteresowanych plany modelu Lazy Bee lasybee.zip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Podziękował Grzegorz, pora ruszyć zadek, coś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregjan Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Bardzo ciekawa strona o depromodelach z planami: https://www.depron-flieger.de/ a ten model https://www.depron-flieger.de/modelle/slowly-v2/ jest szczególnie " slowly " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi