maruta82 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Pierwsze akrobacje i możliwości mpx-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 No i elegancko ... Powiem szczerze przez pierwszą minutę to mu dałeś w palnik. Już miałem spier.... z przed monitora.... 0:22 sek uff spociłem się. Jaki w końcu ten napęd zastosowałeś ? Teren znajomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jeśli to pierwsze akrobacje to lepiej zachować większy margines błędu (wywijać trochę wyżej) Gdy już poczujesz się pewnie w tych akrobacjach to radzę zachować szczególną czujność, bo wtedy właśnie przydarzają się nieprzyjemne spotkania z ziemią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Da się tym fajnie śmigać nawet bez rasowania Ale czasem skrzydło po mocnych zwrotach widzę jak się doś sporo odkształca ale myślę że ten rdzeń amelinowy nie puści. Silnik axi 2820/10v2 gold Pakiet xtron 3600 i starcza na 20min szaleństwa Na tym zestawie idzie ładnie pionowo w górę Ale też model szybko wytrąca prędkość ale pianki niestety chyba tak mają. Teren nie wiem czy znany bo to Drogomyśl koło Skoczowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Bagnet dość sporo wytrzymuje ale do pewnego momentu, z resztę fajnie słychać jak pęka. Najpierw gnie się amelinium, potem pęka dość głośno rdzeń węglowy. A potem to już można iść z workiem. Tak pianka w momencie wytraca prędkość. Spoko... skojarzyłem z terenem w mojej okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Model jest fajny mimo wszystko da się nim poszaleć lub poćwiczyć akrobacje. Wiadomo że można zawsze popełnić błąd i później uronić łezkę ale z drugiej strony kto w tym hobby nie lubi doznawać adrenalinki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi