REKIN Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Witam wszystkich, dzięki za przyjęcie do grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ale szybki jesteś Marcin.... Może coś tak więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiopa Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Cześć. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 W dniu 6.05.2020 o 19:51, REKIN napisał: Witam wszystkich forumowiczów, dziękuję za przyjecie.Mam na imie Marcin jestem z Warszawy, modelarstwem zajmuję się od trzech lat, którym zarazil mnie kolega jak i nauczyciel czy trener jak kto woli wieloletni modelarz także członek forum, lotnictwo ogółem to moja pasja a z modelarstwa wybrałem akrobacje.Liczę na udaną współpracę z forumowiczami, pozdrawiam i wysokich lotow (120m) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi