Mabxpl Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Witam, Posiadam moduł FrSky Model: XJT i potrzebuje zakupic odbiornik, chciałbym odbiornik obsługujący telemetrię i ppm (do drona) , czy jest ktoś w stanie podać modele pasujące do tego nadajnika posiadające telemetrię i ppm. najlepeij zeby były ddostępne w jakimś sklepie z wysyłka z Polski ? Zamówiłem RX-F802, ale zanim dojdzie zChin chciałbym coś już polatać, ewentualnie tamten zostanie do czegoś innego wykożystany. Myślałem o X8R ale nie wiem czy obsługuje PPM bo nie znalazłem informacji Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Na stronie sklepu masz wszystko opisane. http://77hobby.pl/pobieranie/77hobby_frskyRX_accst.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Jakiego drona? Ppm to becnie dosyć archaiczne rozwiązanie w dronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabxpl Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Super, dzięki za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi