witold_pi Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Poszukuję instrukcji obsługi może ktoś ma i ją wrzuci na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Godzinę temu, witold_pi napisał: Poszukuję instrukcji obsługi może ktoś ma i ją wrzuci na forum? taka sama jak do każdej Jeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Mam skan... Ale jutro będę szukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Dzięki Pawle, nie wiem jak ustawić iglicę na początek. Wczoraj pierwsze próby uruchomienia - pracował bardzo wolno po kilkanaście sekund ( 2-4 tys obrotów na słuch)- pewnie eter wyparował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Mówisz i masz :-)) Document(2).pdf Document(3).pdf Document(4).pdf Document(5).pdf Document(6).pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Dzięki Pawle jesteś WIELKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 no na świeżym paliwku wg instrukcji zagrała . docieranie w toku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Wstępnie dotarty 100 ml paliwa przeszło ACBV0529.MP4 jeszcze ze 2 setki i będzie ok Niestety nie mam sprężyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Rower to mogles ZA silnikiem postawic , mialbys nasmarowany ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 smarowałem odśnieżarkę z powodu chwilowej bezużyteczności w tym roku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1 godzinę temu, witold_pi napisał: Wstępnie dotarty 100 ml paliwa przeszło ACBV0529.MP4 16 MB · 0 pobrań jeszcze ze 2 setki i będzie ok Niestety nie mam sprężyny ? Co za problem nawinąć według potrzeb? BTW ona raczej nie pomaga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 nie mam doświadczenia ze sprężyna, natomiast problem polegał,że na poprzednim paliwie odbijał i chodził jak wahadło obrót w prawo obrót w lewo i dopiero takie mocne walnięcie w śmigło dawało mu przejście przejście przez górny punkt (na tym nowym paliwie z 0,5% dodatkiem Twojego specyfiku Pawle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Sprężyna nie ma takiej siły...poza tym zwyczajnie przeszkadza. Wszystkie silniczki, które były użytkowane (a widziałem ich już sporo) były pozbawione sprężyny...ani jeden jej nie miał. To dobrze tylko wygląda na półce? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi