Jump to content

Nazwa zespołu rockowego

Amoath

Jaka nazwa zespołu?  

16 members have voted

1. 1. Jaka nazwa zespołu?

• Evil Soldiers
      5
    • The Apocaliptic band
      2
    • InSine
      2
    • SeyotoS
      2
    • iSound
      0
    • Crusher of heads
      1
    • The stocks
      5

Recommended Posts

Witam, oprócz modelarstwa jestem basistą, założyłem zespół i mamy problem z nazwą, zaszła dziś nawet kłótnia i jeden gitarzysta prawie odszedł. Mianowicie w tej ankiecie prosze zaznaczać jaka nazwa wam się podoba i w postach pisać jaka mogła by być.

Uważam że ten temat pasuje nawet do for modelarskich ponieważ chyba każdy słuchał lub słucha rocku, a może nawet ktoś gra w jakimś zespole ;)

Propozycje to:

Evil Soldiers

The Apocaliptic band

InSine

SeyotoS

iSound

Cradle of the Judas (I)

Crusher of heads

The stocks

Ta ankieta ma tylko pomóc w wyłonieniu 2-3 nazw i zespoł sam wybierze ankieta bedzie trwała do niedzieli :)

Postaw mi kawę na buycoffee.to
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

miszczu słucha ciężkiej muzyki to i nazwy ciężkie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

a do kapeli rockowej to ciężko wybrać .. mnie osobiście tez sie nic nie podoba z tych co podałeś :(

My gramy styl zmeszany taki Iron Maiden + Behemoth + mmm Tarot (kojarzy ktoś) tam jest basista Marco Hietala taka broda rozdwojona i taki znany śpiew ;P

taki t nasz styl tzn. ostre riffy na elektrykach + solówki basu i dobrze dobrana perkusja (kolo ma chyba adhd ) :D

A co do nazwy trudno coś wymyślić pierwotna nazwa zespołu to Evil Soldiers ... ale gitarzyscie cos nie smakuje w tej nazwie :)

P.S.

Budujemy stronke WWW i szukamy grafika do loga maskotki :) Oczywiście podam link kiedy juz zrobimy troche i zareklamujemy to forum w POLECAJĄCYCH myślę żę na tym forum też dało by gdzies wsadzic odnośnik(baner) do stronki zespołu ale niech wypowie sie tu admin albo ktos z SZEFÓW

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.