andru.grchw Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Hej, potrzebuje waszej pomocy doświadczeni Koledzy. Wyczytałem w internecie, że poprzez gniazdo dla trenera mini din 4pin i konwersja na mini jack można to podlaczyc do PC i latac na symulatorach przy pomocy programu SmartPropoPlus... czy pomożecie podpowiecie jak to polutować ? widziałem tutorial na yt...ale gość robił to z kabla a ja mam gołą wtyczkę... link a to moja wtyczka i kabelki... Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Tu masz link do innego topica, gdzie wkleilem filmik z gosciem, ktory lepiej tlumaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 O rany SmartPropoPlus, to prehistoria. kup dedykowany kabelek z konwerterem do USB za 25 zł https://allegro.pl/oferta/symulator-lotu-flysky-fs-sm100-9324653487 ściągnij darmowy symulator multiflight od multiplexa i trenuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andru.grchw Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Dziękuję...chyba faktycznie lepiej będzie zainwestować w taki kabelek na USB a nie bawić się z lutowaniem... szkoda mi tylko kabla mini jack który rozciąłem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi