Miguel Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Witam wszystkich. Posiadam dość starą, ale nadal działającą aparaturę Hitec Flash 5X do której chciałbym dokupić odbiornik. Nie mam aktualnie powodu by zmieniać ją na nowszy sprzęt. Problem w tym, że na rynku jest bardzo mało takich odbiorników. Widziałem też odbiorniki 35 MHz bez kwarcu, za to z przyciskiem SCAN. Jakie odbiorniki polecacie? Może ktoś na forum ma coś na sprzedaż? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Mam odbiornik Hitec elektron 5 kanałów z kwarcem na 74 kanał.Mogę go oddać za fre.Te odbiorniki z przyciskiem scan to odbiorniki z syntezą są bardzo wygodne bo dostroją się do każdego kanału w paśmie 35MHz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabcio Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Też coś powinienem mieć - Hitec, Futaba. Raczej podwójna przemiana. Z kwarcami na 67 kanał, może znajdę coś z syntezą. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Dziękuje za odpowiedzi. Troszkę zmieniły mi się plany, w związku z czym póki co się jednak wstrzymam i pozostanę przy jednym odbiorniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi