mirolek Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Czy ktoś ma zdjęcia z zawodów w Płocku? Forum ACES się chwilowo rozsypało dlatego prośba jeśli ktoś ma trochę zdjęć z zawodów o wklejenie ich tutaj na pfm. Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQUARIUS_ML Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Mirku zmień proszę tytuł tematu na "10 Bitwa ESA i 6 Bitwa ACES o Płock rozegrane!" albo jakoś tak i zrobimy tu podsumowanie. Wrzucę trochę "materiału" od siebie i od chłopaków. Forum ACES nie działa i z tego co wiem to może potrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Przykleję to co napisałem na forum ACES jak jeszcze działało: No i stało się?, "ostatnie" zawody ESA i ACES w Płocku są już historią. Jak zwykle niezapomniana atmosfera oraz perfekcyjna organizacja imprezy pomimo niesprzyjających okoliczności. Dziękujemy organizatorom za wspaniałą pracę i życzymy naładowania baterii do podjęcia tej heroicznej decyzji o organizacji kolejnych "ostatnich". Wieczorne grille i ogniska dostarczyły równie wielkich przeżyć co same walki choć trochę innych. Dawno się tyle nie uśmiałem. Marcin to już chyba nigdy Wodza nie zapomni z tymi tackami no i jak woda to tylko z kubeczka Pogoda można powiedzieć, że Nas rozpieszczała, lepszej nie mogliśmy sobie wymarzyć. Dziękuję również wszystkim współzawodnikom za ocalenie mojego turbo szybkiego FW 190 ESA Chyba pora dodać powera bo tak to się nie da hahaha. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia już niedługo. A tutaj kilka filmików i fotek: 10 Bitwa ESA i 6 bitwa ACES o Płock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQUARIUS_ML Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 No więc podsumujemy tutaj. 10 Bitwa ESA i 6 Bitwa ACES o Płock przeszły do historii. Jak zwykle było epicko: frekwencja wysoka, pogoda prawie na 100 i jak zwykle atmosfera, która podnosi poziom endorfin na kolejne kilka tygodni. Super było Was wszystkich zobaczyć po raz kolejny w Płocku, tym bardziej, że czasy są jakie są i prawie do końca nie było pewności, że impreza się odbędzie. Jak widać dwudniowa formuła z ogniskiem i biwakiem przypada do gustu coraz większej liczbie zawodników. Płock po raz kolejny udowodnił, że ma szczególne względy co do pogody-rozpadało się praktycznie pod koniec? W linkach poniżej: Podsumowanie, zdjęcia i satystyki Sławka Sosnowskiego Galeria Wojtka Stasiaka Galeria Jarka Czerwińskiego A tu ode mnie tradycyjne fotostory (tylko dla osób z poczuciem humoru?). Podobieństwo do osób i wydarzeń całkowicie zamierzone. DLACZEGO WARTO BRAĆ UDZIAŁ W BITWACH AIRCOMBAT O PŁOCK: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Uwielbiam te fotostory ?oddaje cały klimat imprezy, i oczywiście podziękowania Marcinie dla Twojego syna za determinację w mobilizowaniu Cię aby "ostatnie" zawody jednak rozegrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Fotostory genialne, zdecydowanie częściej powinniście organizować zawody Dzięki wszystkim za spotkanie, polatanie i mam nadzieję, że szybko będziemy mogli znowu się spotkać. A poniżej link do kilku zdjęć, które udało mi się zrobić w sobotę i niedzielę: http://foto.modelerc.info/galeria_2.php?temat=esa_aces_plock_2020 P.S. Nie wiem dlaczego, ale moje ulubione zdjęcia z Płocka, to te z kominem w tle P.S. 2. Kombajnu nie pamiętam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi