LolZ424 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam serdecznie. Jestem tu całkiem nowy i z RC również miałem niewiele do czynienia. Kupiłem używanego TRex 450 pro z odbiornikiem graupner gr 16. Dokupiłem do tego również pilot spektrum dx 6 G2. Mam problem z bindowanie, czy ktoś wie jak to poprawnie zrobić ? Prosiłbym bardzo o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Z tym nadajnikiem nie zbindujesz odbiornika Graupner musisz kupić odbiornik spektrum. Druga sprawa latanie helikem i jego konfiguracja nie jest prosta . Trzecia sprawa to powitalnia załóż nowy temat w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nie da sie zbindowac graupnera ze spektrum musisz albo kupic odbiornik spektrum albo nadajnik graupnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolZ424 Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 A możesz jakiś polecić który bylby najbardziej kompatybilny z nadajnikiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 To nie temat do dyskusji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witaj na forum. Temat zamknięty bo to nie dział do dyskusji jak już Rafał zauważył. Proszę założyć wątek w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi