Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. janegab Opublikowano 23 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 godło F3F. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 A co to za miejscówka? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Betlejem ...Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 godło F3F okret wojenny BALIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Takie ..Tam latosie latanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 co tu pisać piekne lato dzis powiało południem ...super 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Szalony Jan - modele, kobiety i słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Zazdrość 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Co rok spedzam wakacje w 3city- powód Miedzynarodowy Festiwal Muzyki Organowej w Oliwie ....fajne miejscówki do polatania...trasy rowerowe codzienna dawka jazdy po rezerwacie Beka - gdzie zawsze mieszkam w Osłoninie /za łozko 30 zł...w Mechelinkach własciciele dostali do głowy od 60 zł i juz tam zrezygnowqałem z pobytu / nocne pijackie letnie powroty z plaż z mola w Mechelinkach . Byłem w pensjonacie Klif obiad "bidula" 2 danie 30 zł a kibel klucz w bufecie i 5 zł !!!. Jurek nie masz co zazdroscic takie zycie emeryta wszystko przed Tobą.. Pozdrawiam wszystkich kolegów ,którzy mnie goscili i odwiedzili i dziekuję za miło spedzony czas . janek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 To powiadasz że Klif poszedł za ciosem podwyżek? Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Tak Jurku by żądać 5 zł za sracz jak się konsumuje to porazka .Własciciel "nie nazarty" bo przed "Klifem " postawił budę konsumpcyjną obiadu już nie jedlismy w budynku podanego przez paną Wiesię...ale chytry 2x traci...i ryb nie było " rybaki nie wypływały okrętami na połowy " . Unia dała szlaban do konca sierpnia - ot polityka.. Polakom zapchano mordy kasą unijna......były smozonki, rozmrozonki za afryknske ceny...ale sa "biedronki z pstrągami....tylko gorzej bo rybka lubi pływac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 60zł w Klifie było już w zeszłym roku. Także jeżeli chodzi o pokój, to cena się nie zmieniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 60 zł to cena u "Stefana" buda k. mola. . W Klifie skoro sracz 5 zł to trzeba sobie przeliczyc a z ciekawosci zadzwonię do Wiesi....i info zamieszcze bo im sie w głowach i łbach przoprzewalało. Piotrze juz kilka x wybierałem się do Ciebie do Parsk ...tam super jestes szczesciarz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Ja w Klifie nie spię od jakiegoś czasu .-). U nas dzisiaj idealne Parski, ale nie mam czasu i chęci .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Za górami za lasami było latanko z kolegami.. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 pieszczoty przy zachodzie słońca ... ach ten Janek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Jureczku akurat to wschód w tej miejscówce a znasz ją doskonale...myslałem ,że bedę sam spał biwakujac a po zachodzie imprezowicze róznej narodowosci bardzo goscini skłonni do wypitki ....ale wszystko z klasą z cichą muzą...potem wschód z zimną rosą...super 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 no tak ... gapa jestem. Tam jest wschód ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi