Ryszard58 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Tym razem nic z militari ,a raczej z klasyków motoryzacji :Świeżo skończony model Italeri 1:24 Coupe Napoleon Bugatti Royale Town Car 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Ciekawy pojazd. Kierowca odkryty, za to pasażerowie jak w szklarni. Nawiązuje to chyba do dorożek, gdzie woźnica był na zewnątrz. I ta długaaaa maska rekompensująca małe...ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Taki był wtedy styl. Auta nowiązywały do powozów. Często z tyłu był drewniany kufer. Nie wypadało by szofer znajdował się w tym samym przedziale co jaśnie państwo. Wręcz celowo ta część była odkryta. Maska jest długa bo montowano ogromne jak na obecne standardy silniki i nie chodzi nawet o pojemność, ale rozmiary poszczególnych części.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Z tego co znalazłem to tam jest ośmio-cylindrowa rzędówka o pojemności 12 litrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 W dniu 30.08.2020 o 13:28, kuzynek napisał: Często z tyłu był drewniany kufer. hmmmm.....nie tylko...często był to odwrócony tyłem do kierunku jazdy Schwiegermutter Sessel.....mieli fantazję chłopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi