jarek27 Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 Witam wszystkich kolegów powiedzcie gdzie kupujecie twardą balse w deskach ?poszukuje 3mm i 6mm..
Paweł Prauss Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 Nie wiem jak inni ale ja kupuję w sklepie, biorę wszystko co mają i selekcjonuję według aktualnej potrzeby. Przydatna jest do tego precyzyjna waga, ale w dobrych sklepach takową zazwyczaj posiadają :-))
mike217 Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Jak twardą balse potrzebujesz, mogę sprzedać w belkach jaką twardą tylko chcesz. Jaką ma mieć gramaturę na metr szescienny?
arek1989 Opublikowano 28 Października 2020 Opublikowano 28 Października 2020 Podepnę się z pytaniem o sklepy internetowe wysyłające deski balsowe z określonego zakresu wagowego. Chciałbym przykładowo kupić 2 deski o grubości 3mm i o wadze w przedziale 29-36g. Najlepiej byłoby samemu sobie coś wybrać, ale obecnie w Krakowie otwarty jest tylko sklep Modelarnia, ale ceny mają tam z kosmosu...
d9Jacek Opublikowano 28 Października 2020 Opublikowano 28 Października 2020 45 minut temu, arek1989 napisał: Podepnę się z pytaniem o sklepy internetowe wysyłające deski balsowe z określonego zakresu wagowego. Chciałbym przykładowo kupić 2 deski o grubości 3mm i o wadze w przedziale 29-36g. Najlepiej byłoby samemu sobie coś wybrać, ale obecnie w Krakowie otwarty jest tylko sklep Modelarnia, ale ceny mają tam z kosmosu... w RikuModelSport nigdy nie było problemu, w ModelMaxie też nie, wybiorą Ci taka jaka chcesz 1
Rekomendowane odpowiedzi