jarek27 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Witam wszystkich kolegów powiedzcie gdzie kupujecie twardą balse w deskach ?poszukuje 3mm i 6mm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Nie wiem jak inni ale ja kupuję w sklepie, biorę wszystko co mają i selekcjonuję według aktualnej potrzeby. Przydatna jest do tego precyzyjna waga, ale w dobrych sklepach takową zazwyczaj posiadają :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Jak twardą balse potrzebujesz, mogę sprzedać w belkach jaką twardą tylko chcesz. Jaką ma mieć gramaturę na metr szescienny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Podepnę się z pytaniem o sklepy internetowe wysyłające deski balsowe z określonego zakresu wagowego. Chciałbym przykładowo kupić 2 deski o grubości 3mm i o wadze w przedziale 29-36g. Najlepiej byłoby samemu sobie coś wybrać, ale obecnie w Krakowie otwarty jest tylko sklep Modelarnia, ale ceny mają tam z kosmosu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 45 minut temu, arek1989 napisał: Podepnę się z pytaniem o sklepy internetowe wysyłające deski balsowe z określonego zakresu wagowego. Chciałbym przykładowo kupić 2 deski o grubości 3mm i o wadze w przedziale 29-36g. Najlepiej byłoby samemu sobie coś wybrać, ale obecnie w Krakowie otwarty jest tylko sklep Modelarnia, ale ceny mają tam z kosmosu... w RikuModelSport nigdy nie było problemu, w ModelMaxie też nie, wybiorą Ci taka jaka chcesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi