Marek_Spy Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Mam kamerkę , nadajnik 5 GHz i gogle ale jak zapisywać filmy na jakimś nośniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Albo kamera z możliwością zapisu na karcie SD albo odbiornik z możliwością zapisu DVR albo gogle z możliwością zapisu DVR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Tak ale jak napisałem powyżej coś tam mam , na razie znalazłem na starej aukcji w aledrogo coś takiego i nawet bardzo interesujące bo spełnia kryteria. A nazwano to tak "ODBIORNIK VIDEO 5.8GHZ WIFI DVR KAMERA FPV" Nawet ciekawy wynalazek bo zapisywać mogę w tablecie czy telefonie. Szukam dalej czegos podobnego do tego https://www.amazon.co.uk/5-8GHz-Converter-Transmitter-Android-Devices/dp/B01DDMNXX2 A tu jest fajny filmik ale nie mogę znaleść tych odbiorników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanBomba Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 To co w wkleiłeś to jest OTG coś takiego jak Eachine ROTG02 albo wersja 01 z jedną anteną (miałem oba). Generalnie jest to jakieś wyjście jeśli chodzi o nagrywanie, ale latać na tym trudno bo ma spore opóźnienie. OK, jak latasz nazą czy pixhawkiem w Hold to bez różnicy, ale jakimś racerem czy szybszym samolotem to prędzej się zabijesz ? Czyli musiał byś mieć i OTG i gogle, a to trochę upierdliwe - wiem bo sam "chwilę" tak latałem jak mi nagrywarka DVR w monitorze padła. Nie dość, że nosisz 2 urządzenia zamiast jednego to kolejne 2 anteny trzeba kupić bo te baciki to badziew. Nie wiem co masz za gogielki? Ale być może najprostszym rozwiązaniem będzie dokupienie nagrywarki DVR i domontowanie do gogli: Przykład chyba najtańszej: https://www.banggood.com/Eachine-ProDVR-Pro-DVR-Video-Audio-Mini-Recorder-for-FPV-Multicopters-for-RC-Drone-FPV-Racing-p-1061196.html?cur_warehouse=CN oczywiście są lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Na razie jeszcze kompletuje, to będzie taki uproszczony FPV do szybowca którym zamierzam się wozić po niebie.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanBomba Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Ale dalej nie napisałeś co to za gogle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi