Nielot Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Pytanie .Czy ten konwerter zadziała z odbiornikiem Futaby z s-busem? Futaby nie jest dostępny a cena powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 S-bus to standard, więc nie powinno nie działać. Ja mam odbiornik futaby do żyroskopu dualsky przez s bus połączony i działa prawidłowo.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Dziękuję. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy da się w jakiś sposób zastąpić czujnik temperatury Futaby SBS-01T, np, FRsky-em . Nie ma tych czujników, są tylko na małe temperatury. Czy da się przekonwertować smart port Frsky-a na Futabę sbus2 żeby w telemetrii działał?.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi