johnyP51 Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Na folie naklejam folie oracal, paseczki czerwone powycinane tez z takiej foli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 A tu takiego kolegę „wystrugalem” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 I chłop siedzi w kabinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 RTF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Fajny - ale pasy trzeba było zostawić tylko na dole. Teraz łatwo Ci się może pomylić góra z dołem. Wiem to trochę z doświadczenia z latania Czarna Wdowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Dzięki, masz racje ale jak tak na niego patrzyłem to nie mogłem się powstrzymać. Wiem ze będzie ciężko a w dodatku to jest dog fighter Zobaczymy po oblocie, miał mieć chromem brzuch oklejony ale nie podobało mi się aż tak bardzo. Ale może wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQUARIUS_ML Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Pilota robiłeś od podstaw? Jeśli tak to z jakiego materiału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Tak, pilota robiłem od podstaw, zrobiłem go z plasteliny, a potem trzy razy pomalowałem go vikolem. Zrobił się ładnie twardy, to był taki test i się udało. Ale później zrobiłem inna figurkę dla córki i pomalowałem ja lakierem do paznokci (ponoć tak się kiedyś robiło). Oba sposoby są dobre. Pilot jest bardzo mały dlatego plastelina, jakby miałby być większy to zrobił bym z pianki)chodzi o wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi