Modelarz 2123 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam znalazłem dosyć fajny filmik, w którym porównano wytrzymałość różnych rodzajów snapów, myślę że może się przydać. Nie wiem czy bardziej pasuje do działu warsztat, czy filmy, w razie czego proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Ten test jest nie adekwatny do żeczywistych warunków pracy,gdzie np.występują drgania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Wiadomo, że w 100% nie symuluje warunków pracy, ale przynajmniej porownawczo widać jak się ma siła różnych snapów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi