robert_s86 Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Odradzam ten sklep ponieważ sprzedają towar którego nie mają. Ja kupiłem z tego sklepu aparature Dx6i towar miał być "next day" a następnego dnia otrzymalem maila że nie mają tego towaru chociaż na stronie sklepu jest cały czas do kupienia :cry: i teraz pozostało mi czekać od 4 do 7 dni roboczych na sprowadzenie towaru i potem wysyłka do mnie.A tak bardzo chciałem wykonać swój pierwszy lot w weekend. http://www.storacingproducts.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Mogli akurat wyprzedać i czekają na dostawę. W końcu początek roku. Kilka dni opóźnienia to nic, wobec oczekiwania aż Poczta Polska wypluje w końcu z siebie powierzone mienie (jeśli wypluje). Nieciekawa Oferta to np. Modelarski Na Dzielnej w Warszawie, gdzie Apki chodzą ze skromnym 100% narzutem wobec ceny rynkowej. Albo sklep, gdzie zapłaciłeś, a sklep udaje, że cię nie zna. A to to tylko przejściowe trudności. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bh91 Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Apki chodzą ze skromnym 100% narzutem wobec ceny rynkowej I chodzą?! Ktoś kupuje taką drożyzne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_s86 Posted January 24, 2009 Author Share Posted January 24, 2009 Po 7 dniach roboczych gdy nie dostałem przesyłki mail z zapytaniem i odpowiedź sklepu: Towar dostarczymy w przeciągu kilku dni. Po kilku dniach znowu wysyłam maila z zapytaniem co jest grane :evil: , a odpowiedź brzmiała: prosimy poczekać 2 do 4 dni roboczych. Po odczekaniu 4 dni znowu mail i odpowiedź: towaru w dalszym ciągu nie mamy w magazynie a gdy wyślemy paczkę poinformujemy o tym. Co ciekawe produkt cały czas dostępny na stronie sklepu i nawet zmieniła się cena. A ja jak nie miałem radia tak dalej nie mam :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Apki chodzą ze skromnym 100% narzutem wobec ceny rynkowej I chodzą?! Ktoś kupuje taką drożyzne? No właśnie chyba nie... Ten sklep ma opinię do omijania z daleka. :twisted: Od wielu lat sklep ów odchodzi od słusznej linii RC i zbliża się do łatwej i szybkiej ścieżki modeli redukcyjnych. :wink: I robi wszystko,by zniechęcać modelarzy do modeli innych niż statyczne. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogutos Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Po 7 dniach roboczych gdy nie dostałem przesyłki mail z zapytaniem i odpowiedź sklepu: Towar dostarczymy w przeciągu kilku dni. Po kilku dniach znowu wysyłam maila z zapytaniem co jest grane :evil: , a odpowiedź brzmiała: prosimy poczekać 2 do 4 dni roboczych. Po odczekaniu 4 dni znowu mail i odpowiedź: towaru w dalszym ciągu nie mamy w magazynie a gdy wyślemy paczkę poinformujemy o tym. Co ciekawe produkt cały czas dostępny na stronie sklepu i nawet zmieniła się cena. A ja jak nie miałem radia tak dalej nie mam :cry: Wiesz co ,odpuść sobie ten sklep.Zażądaj zwrotu kwoty.Dla przykładu podam Ci,że ja w sklepie HobbyCity zamówiłem helika przy stanie MINUS 26szt dnia 17.01 (zdawałem sobie sprawe,ze moze to potrwac okolo 1 miesiaca-dostawy deklarowane co 3 tyg) a dnia 23.01 dostałem mejla ,iż zamowienie zostało wysłane . Naprawdę miło mnie zaskoczyli.Zważywszy na to,że od 17.01 stan magazynowy w kilka dni skoczył na MINUS 140 to pilnują się i wysyłaja w kolejności zakupu czyli ci co zamówili przy niższym stanie otzrymują pierwsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_s86 Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 Po trzech tygodniach czekania zarządałem zwrotu kasy bo nie mam zamiaru dłużej czekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 To Ci sklep nerwów napsuł. Polecam http://www.fast-lad.co.uk Ja kupiłem u nich DX6i i dostałem po 4 dniach roboczych. [ przesyłka do Polski ] Wszystko idealnie a kupowałem z kumplami i braliśmy 3 apki na raz - wywaliłem przez pay pala 1800 PLN [ i balem się co będzie dalej ] Ale sklep wywiązał się z zamówienia wręcz idealnie. Do tego kontakt bardzo dobry. A i muszę dodać ze jest taniej niż w sklepie z którym walczysz, a na dodatek jesli czegoś nie ma - to i na stronie u nich widać stan magazynowy prawidłowy, pisząc do nich maila na pewno odpowiedzą kiedy planują dostawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_s86 Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Polecam http://www.fast-lad.co.uk Znam ten sklep tylko że jak dostałem zwrot kasy to oni już nie mieli tej apki na stanie a więc zamówilem na ebay (trochę drożej ale chociaż powinno w miarę szybko dotrzeć). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullrespect Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 dobrze ze kasę już Ci zwrócili. Myslalem ze i z tym będą problemy... No to w takim razie nic nie pozostaje tylko zyczyc milego używania DX6i - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.