M.Ch. Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witajcie, rzuciło mi się w oczy! W głowie mi się nie mieści....: Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Owszem to przykry artykuł, chyba poruszany corocznie. Akurat mógłby pasować do mojej sytuacji gdzie stoimy przed decyzją o uśpieniu 14-letniego buldoga francuskiego - nowotwory i takie tam. Jednak w naszym przypadku ciągniemy na siłę by przeżył z nami co najmniej do końca roku żeby oprócz dziwnych Świąt związanych z pandemią nie doszedł smutek po jego utracie. Wielu moich znajomych uśpiło zwierzaki ale nie spotkałem się z sytuacją że spowodowane było to wygodnictwem czy chęcią pozbycia się psa ze względu na starość. Być może z perspektywy weterynarzy wygląda to tak w artykule z linku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 W dniu 20.12.2020 o 17:58, M.Ch. napisał: Witajcie, rzuciło mi się w oczy! W głowie mi się nie mieści....: Link Po pierwsze Onet a pewnie sa i tacy ale moje psy odeszły ze starosci, jedynie ostatni 7 letni sznaucer musiał być uśpiony bo nowotwór mu pysk rozsadził ze spał z podniesionym pyskiem .... wszystkie moje psy były członkami rodziny a patologia .... cóż jest wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi