Sparkson Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Witam i pozdrawiam z Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Za słabe powitanie nie licz na akceptacje konta ze strony admina i modów. Ni niejszym ja Ciebie witam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 3 minuty temu, Grzesiek napisał: Za słabe powitanie nie licz na akceptacje konta ze strony admima i modów. Ni niejszym ja Ciebie witam . Dobrze prawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparkson Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Modelarstwem zainteresowałem się parę miesięcy temu lecz ograniczało się to do teorii , teraz postanowiłem zająć się tym poważniej, szczególnie interesują mnie modele off road. Dodam że kupiłem już model Losi Baja Rey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi