thunder_pit Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam wszystkich, mam na imię Piotrek i jestem z Wałbrzycha. Dziękuję za przyjęcie do grupy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam rodaka Wałbrzyszanina.Napisz coś więcej w powitaniu bo nie dostaniesz akceptacji od admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pit Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 17 minut temu, Grzesiek napisał: Witam rodaka Wałbrzyszanina.Napisz coś więcej w powitaniu bo nie dostaniesz akceptacji od admina. Dzieki za radę Grzesiek co mogę jeszcze napisać: od 4 lat pochłonął mnie świat modeli latających, dotychczas latałem tylko dronami ( DJI Phantom 3 oraz Mavic Air) - teraz chcę się przesiąść na drony FPV - głownie tzw. Cinewhoop - aby nagrywać filmy z moich podróży po świecie. Stabilne ujęcia z dronów DJI są piękne ale szukam czegoś więcej Mam nadzieję, że będe mógl Wam tutaj podrzucić za jakiś czas jakieś ciekawe ujęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 No teraz zdecydowanie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi