enter1978 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zimą nie da się mnie wyciągnąć na polatanie , ale natknąłem się na film z tegorocznej jesieni , to już nie moje klimaty było zimno , wiatr naprawdę mocno wiał , ale bawiłem się dobrze. Model przez jednych chwalony przez innych krytykowany(cena) , ja go tam lubię i pierwsze kroki nowych manewrów zawsze stawiam tym modelem. 1240mm rozpiętości bez możliwości odpięcia skrzydeł jest upierdliwe w transporcie , ale to jedyny mój elektryk i w jego przypadku godzina latania non stop nie jest wyzwaniem , polata dłużej oczywiście nie na jednym a na 5 pakietach. Ogólnie to cieszę się że dałem się na niego namówić choć jak go kupowałem to sam pukałem się w czoło , jeden z brzydszych modeli a przynajmniej za taką kasę jaką sobie śpiewają są ładniejsze samoloty do kupienia , zmieniłem zdanie jak sobie nim polatałem. Najlepsza opcja do nauki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi