grafvader Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Szukam od pewnego czasu dobrego tartaku pod silnik klasy .40 Niestety jakaś dziwna posucha prawie nic nie ma. Fakt z 5 lat nic nie budowałem z tartaku ale jak ostatnio to robiłem to wybór był ogromny a teraz bardzo słabo. Może wpadło wam coś w oczy to podzielcie się linkiem. Ostatecznie jak nic nie znajdę to pójdę w plany i sam coś wystrugam. Celuję w jakiś ciekawy model raczej do spokojnego latania ale od czasu do czasu co by dać w palnik. Myślałem też o jakimś modelu z okresu I lub II wojny światowej. Jak wam wpadło w ręce lub w oczy cos ciekawego to chętnie poszerzę swoje horyzonty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chowane podwozie Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Tiger czeka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 No faktycznie jakaś posucha jest i to nie tylko w tartakach. Jak sobie przypomnę moje zakupy 10 lat temu to było w czym wybierać a dzisiaj królują w sklepach stany wirtualne. Wracając do Twojego pytania to proszę bardzo RWD 5 2,04 m - Model Partner (ig.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi